ACTIVE BACK MY BOTH FACEBOOK ~ cannot resist it !!...haahahah..=P


~ ****BACK IN ACTION **** ~


Yes!!!!!!!! I BREAK MY PROMISE..HAHAHAAHA.....Yesterday I already activate back my both facebook. Arghhh miss it SO MUCHHHHHHHHH...Actually I just discovered that facebook cannot be canceled at all...it just stay dormant and if we want activate it back...JUST Log In back as usual....it will open and nothing is missing..just like what we left it before..hahahah so interestingso APA LAGI ONLAH...hahahaah =P...can play cancel...and then On back..wahahaha...bestnYAAA....=PPPPPP

ok now im back with new spiritt!! (serius)hehhe...always "semangat membara"...tak mau gaduh..marah and just want to say maaf and Forgive everyone buang jauh2 "DEndam KESUMAT" ..hehehhe (^-^)Y and I already change my Facebook name...did YOU SEE that my name now is Musqim semangat membara...hahaahha actually si Qut ni lah cadangkan nama tu..hmm quite Okaylah dgn keadaan ku skrg...ermmmmmmmm ... =DDDD
now im laughing and laughing2 everday cuz now I like to see Funny movie..hahahaa lawaknya...gelak smpai sakit perut.....:DDDDDD
especially cita scary movie marathon., death becomes her...haha :DD...and hannah montana movie and mcm2 lagi lah..eeee best...=DDD

OMG SAW VI is out now!!!!!!....gonna have to watch it hahaahha quiet cruel film BUT I LIKE IT....me and my SISTER (siti) hahah...we LOVED IT VERY MUCH...dh ada collection kt rumah dari (1 - 6).... setiap bulan OKTOBER halloween 31 oktober mesti my sister selalu tanya ~ "WEH ,, cita SAW KELUAQ TAK LAGI???.ku pun kata TAKTAULA...tgkla TENET,mana org nak tau..hahahah..=P " itulah rutin setiap tibanya bulan november ....HAHAA xDDD xP


Naaaaa....ni semua MOVIE2 suspen thriller, horror and kileer Movies..heheeh ~ Friday the 13th (all), childs play(all), Nightmare on elm street(all), halloween(all), Scream (1-3) "yg ni my FAV ever", Freddy vs Jason, Poltergeist(all) , Evil dead(all), Texas chainsaw massacre(all), Hellraisers(ALL) my fav too, Final destination (all), Jeeper crepers(all), Wrong turn,, REst Stop 1 & 2 (besttt)..,,... hahah.=P aiii apa lagi hah???????..ermmm ntah banyaklahhhhhhhhhhhhhh....!!! bak kata org SUMUA CITA SERAM AKU ADA>>>HAHAHA...

KAT BAWAH NI ADALAH ANTARA PIC2 MOVIE SERAM KEGEMARANKU..HEHE CITA PASAL MOVIE SERAM PLAK...=p :-



NIGHTMARE ON ELM STREET COLLECTION













CURRENTLY I LIKE THIS SONG...BEST BETUL MELODY DIA...NILAH ANTARA FAV "MELODY" YaNg KU SUKA kalau semua nk tau,,HEHEEHE LAGU NI JADI OST DRAMA INDON "SEKAR" :-


CUTI SEM BREAK SEM 3 START & KENANGAN TERINDAH MASA LALU TAHUN 90'an =)



Hmmmm masa cuti2 ini tiba2 teringat kenangan2 lalu di zaman dulu2...ni pun sebeb si cousin ku zaaim nih bg ku teringat balik game2 favourite lama2 ku tuh time kecil2 dulu ,,hehehee ...antaranya.......~ SAIDINA, HAPPY FAMILY, OLD MAID, SNAP, DONKEY AND SAHIBBA...!!!

Hmm ku selalu main game ni dgn kakakku n abangku..my fav is game saidina...abgku yg beli semua game ni sebenaqnyaa....hehe agak2 thn 1999 kot..hmm sejak tu kami asyik main n main2 jaaaa.... =P ..sebab game ni mcm beli2 negeri..tmpt, ada guna wang..tu yg best...haha dan yg paling teruknya..kami buang kad "langsung masuk penjara",,haha malass mau masuk2 ni buang masa plak...

Manakala, yg happy family, snap, dan yg lain2 tu semua..untuk mengisi kebosanan kami waktu cuti skolah mesti main..*WAJIB* haha...and juga masa masuk BULAN PUASA (ni pun termasuk juga masa dua cousinku syuhaidah n zaaim dtg ke semenanjung..haha kami yg ajarkan,,,kt depa..ku n kakakku ) agak blurr jaa depa tu..hahahaa.. nganga habis mulut.... ada juga kami tipu2 curi duit depa..bukannya depa tau pun,,,=DDDD .... =PP first time lah katakan..

Dan kan dulu2 cuti skolah dlm bulan puasa.. hmm especially Saidina tu.. dah jadi kewajiban setip petang ..so untuk hilangkan kelaparan..kami main sambil tgk drama "MARIA MERCEDS" sebuah drama Mexico latin (YG PERTAMA disiarkan di MALAYSIA masa tuu)..hahahaa =D..

Then our next favourit is HAPPY FAMILY lah..haha..game ni mcm main mintak2 ahli family (anak ,bapa,mak) best nih...aku suka keluar Wesley and BaRber tu..hehe sedap..
banyak lagilah nama2 family dlm game card ni...main mintak2 lps tu sapa yg cukup empat ahli family dan plg bnyk dia menang..tapi kadang2 agak seram jugalah tgk gmbr kartun2 tu..ada satu family tu aku tkut sgt tgk muka dia...lupa nama...=P


Arghh...... sekarang kat mana dh game tu pi...=(((( hilang sudah kot...
kami tak main dh....lagipun bnyk juga kad2 yg hilang... takpa..kenangan tetap menjadi kenangan maniss..

ni beberapa gambar snapshot GAME2 Tersebut...:-




SAIDINA (our favorit game)during cuti sekolah..=P






Old maid, donkey , happy family





NOW !!!! time for SERIES... antara yg ku minat masa kecil2 dulu tuu..seperti FLASHMAN, POWER RANGER, Card captor sakura,, DOraemon, Thundercats, Ultraman,, X-men series, dragon ball dan banyak lagi....=DDD hahaa...ni kalau budak2 lahir thn 80an taulah ni..hehhe..fav setiap petang weekend..kalau flashman tu ..pukul 4.30 ptg..weekdays kot..lupa dh..=P...apa2 pon..My No ONE favorite IS FLASHMAN lah,,hehehe..
nah....ni lagu2 theme series ni semua...heheheh =)))) :-


FLASHMAN OPENING THEME SONG



from left : Blue (me), pink (siti,*my sister*), red, yellow (mas,*my sis*), and green (saad,my brother)...hahah we used to called and pick our favourite flash colour..and i pick BLUE one because i like color blue...=))))







FLASHMAN EPISODE 1






POWER RANGER THEME SONG


From LEFT :- Billy (me), tini (mas), Tommy (asyraf,jiranku) , Jason, kimberly (siti), and zack (Saad)...=DDDDD






CARD CAPTOR SAKURA *TOBIRA WO AKETE* OPENING THEME SONG~




X- MEN SERIES THEME SONG





THUNDERCATS THEME SONG



hahahaha...boring sudah ni...itu ja lah...my fav..banyak lagi..malas mau upload..=PP


Hmmm CURRENTLY Im like hear this song....BEST...melody song, lyric.. :)

--- YEAYYY.... DAH HABIS KILLER PAPER EXAM...SOON I'm Will Be CUTI FoR A MonTh---

WAHHH....FINALLYYYYYYYY......~~~ RELIEF AND WAKING UP FROM THE DEAD...that what I FELT just now..hahahah..=P.. Aaarghh tapi ada juga tak sempat mau study...gara2 MELAYAN depa ni lah SKYPEEEEEEEEEEEEE...

Ihhhhh.....!!! aku pula terleka bermain2 calling2 dgn zaaim, arian n qut..hehehe..takpa...best juga..terhibur diriku yg tensi0n tgh mlm tadi...:DDD hahaah panggilan calling tidak diangkat hingga arian merajuk..and harus pula ku minta maaf..:DDD :PP

And Now !! zaaim pula merajuk dgn arian..haishhhh....NDAK BERUBAH LAGI MU ZAAIM YA..hehehe still sensitive...:PPP !! gaduh jak sama arian tuh.. K lah mau study ni FOR next subjek (Physical Pharmacy) which is the LAST PAPER on NEXT MONDAY!!! ~ 16hb NOVEMBREE..2009!!!! ~ then at wednesday i want to watch a movie called
"2012" on cinema!!!!!!!!! uiiii tak sabarnya <3 <3
ARGHHH dont forget..."NEW MOON" movie..come this 21hb NOVEMBRE..2009!!!

Hmm gotta to do a quick revision about new m00n and ECLIPSE need to be finished..soon as p0ssiBLeeyy ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s : I'll cuti starting from 17hb NOVEMBER till 26hb DECEMBRE...``

CURRENTLY ADDICTED TO THIS LAGENDA SLOT DRAMA TV3 ~ "NENEK KEBAYA" n the theme SONG "NENEK KEBAYA" by DIANA RAFAR...toooo....!! :-


video

DiMa FaiLed To GeT AWaRD n LAST HoRRoR Exam Week In ThiS SEMESTER!!!...... .




Hmmmm never mind...eventhough he lost..he still get best russian act IN MTV EUROPEAN MUSIC AWARDS 2009 xD =p..haha. WELL HOPE GOOD LUCK ALWAYS..~~`



Ok2 let move on...think about my final exam

Arghh...Medicine chemistry quite dissapointed i think.. :'(((( ..n i hope i want to repeat the paper next semester to get a better resultsss..

Now hopes for these coming paper, i manage to do it well..not repeat the mistakes ANYMORe.."BOLSHEE NYET" AMIN...YA ALLAHH BANTULAH HAMBAMU NI YANG LEMAHA DLM MENGHARUNGI DUGAAN MU YANG MENCABAR NI>>>!!!!:///....~~

Next PAPER
monday(9hb) - Biochemistry
thursday (12hb)- biotechnology pharmaceutical
friday (13hb) - Antimicrobial therapy

Next Monday (LAST EXAM!!)(16hb) - physical pharmacy....
YEAYY...AFTER THAT IM TOTALLY FREEEEEEEEEEEEEEEEEEE but fOr A M0nTh Lah .....


AND THEN....I'm OFF AND FLY to LONDON...NEW CASTLE n perhaps BERLIN tooo!!...HOPES SO>>>. :DDD Hmm.... maybe i will upload some pictures there in here!! ..=P just wait for me...hahaha.......wiiieeeeeeeeeeee~~~~~ Waaa wiii wuuu.....lalallaa.. cant wait till the day COMEEE!!!...insyaallah..maybe this 30 november, or 1 disember..we will OFF to LONDON STANSTED...p/s looking forward to SNOW or SNEG(in russian lnguage) haha..HOPE it snow there evendoh rarely snow actualy in London...Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:III


OKAY ..NOW I WANT TO SHARE A SONG..THAT I JUST DISCOVERED...VErY NICE INDEED...:-




Dima Bilan - Tri goda ty mne snilas




AND THIS IS A CLASSIC MELODY GUITAR ~...LOVE THE MELODY "OCHEN KRASIVIE"...:-



~~ ODINOKAYA GARMON ~~